Tuesday, October 17, 2006

Tervetuloa Lahteen 20.10.2006 osoittamaan mieltä miehittäjä-Ryssälän ihmisioikeuksiamme loukkaavan presidentti Vladimir Putinin vierailua vastaan

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. tiedottaa pj. Seppo Lehdon kautta

Tervetuloa silvotun tynkä-Suomen Lahteen 20.10.2006 osoittamaan mieltä miehittäjä-Ryssälän ihmisioikeuksiamme loukkaavan presidentti Vladimir Putinin vierailua vastaan!
-----------------------

Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

pj. Seppo Lehto Tampere

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193


----------------------------
EU-kokouksen turvajärjestelyt vaikuttavat liikkumiseen

16.10.2006

Lahden Sibeliustalolla järjestetään 20.10. Euroopan Unionin jäsenvaltioiden- tai hallitusten päämiesten välinen epävirallinen tapaaminen. Valtionpäämiesten ohella kokoukseen osallistuu edustajia jokaisesta EU-jäsenvaltiosta. Lisäksi kokoukseen osallistuu Euroopan komission ja neuvoston sihteeristön edustajia sekä hakijamaiden Romanian ja Bulgarian päämiehet. Kokouksen illalliselle osallistuu myös Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Poliisin tehtävänä on varmistaa kokouksen ja siihen liittyvien järjestelyiden turvallinen sujuminen. Yksipäiväisen kokouksen järjestelyt saattavat aiheuttaa mahdollisesti ruuhkia ja katkoksia liikenteessä Helsinki-Vantaan lentokentän ja Lahden välisellä moottoritiellä. Lisäksi pääkaupunkiseudulla Kehä III:n ja Lahdentien liittymässä saattaa olla 20.10. kokousjärjestelyistä johtuvia liikenneruuhkia.

Ruuhkat Helsinki-Vantaan lentokentältä Lahteen ja edellä mainitussa Kehä III:n liittymässä saattavat alkaa jo aamupäivällä 20.10. ja jatkuvat iltapäivälle. Kokouksen osanottajien paluuliikenne Lahdesta pääkaupunkiseudulle ajoittuu perjantai-iltaan. Lahden kaupungin alueella Sibeliustalon ympäristön kadut on suljettu liikenteeltä koko kokouspäivän. Autoilijoiden on syytä varautua Lahdessa ajoittaisiin liikennekatkoksiin. Poliisi pyrkii toteuttamaan mainitut liikennejärjestelyt siten, että niistä olisi mahdollisimman vähän haittaa normaaliin liikkumiseen ja pyytää autoilijoita välttämään turhaa liikkumista kyseisinä ajankohtina edellä mainituilla teillä.

Lahden Urheilukeskuksen ja Messukeskuksen alue toimii kansainvälisenä lehdistökeskuksena ja alue on ulkopuolisilta suljettu 18.–21.10. välisenä aikana. Myös Urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä olevilla kuntopoluilla poliisi joutuu rajoittamaan liikkumista kokouksen aikana. Poliisi toivoo, että ihmiset välttäisivät Urheilukeskuksen läheisillä kuntoilupoluilla liikkumista perjantaina 20.10.

”Kokouksen turvajärjestelyihin on varauduttu poliisissa etukäteen erittäin huolella. Turvajärjestelyt saattavat hankaloittaa ihmisten kulkemista, mutta ovat välttämättömiä kokoukselta edellytettävän turvallisuustason ylläpitämiseksi. Kokous tulee todennäköisesti aiheuttamaan ajoittaisia ongelmia liikenteen sujumisessa niin nelostiellä kuin Lahden kaupungissakin. Poliisi opastaa ja ohjaa liikennettä ja neuvoo autoilijoita vapaiden reittien valinnassa ", toteaa lääninpoliisijohtaja Kauko Aaltomaa Etelä-Suomen lääninhallituksesta.

Kokouksen turvajärjestelyihin osallistuvat poliisihallinnosta kaikki Etelä-Suomen läänin poliisilaitokset sekä liikkuva poliisi, keskusrikospoliisi, suojelupoliisi ja Helsingin kihlakunnan poliisilaitos. Erityishenkilöstöä komennetaan Lahteen myös muiden läänien poliisilaitoksista ja lisävahvistuksia Poliisikoululta Tampereelta.

Voit lukea aiheesta lisää Lahden poliisin sivuilta.

Lisätietoja antavat:

Etelä-Suomen läänin lääninpoliisijohtaja Kauko Aaltomaa (yleisjohtaja) 02051 63889

Lahden kihlakunnan poliisipäällikkö Pekka Ojala (kenttäjohtaja) (03) 858 2000
- erityisesti järjestelyt Lahden kaupungin alueella

Lahden kihlakunnan poliisilaitoksen komisario Pekka Kokkonen (03) 858 3200
- erityisesti järjestelyt Lahden kaupungin alueella

Etelä-Suomen poliisin lääninjohdon tiedottaja Kaisa Paavilainen 040 861 5627
- kokouksen aikaiset tiedottamisjärjestelyt ja haastattelupyynnöt-----------------------------------

Lahden poliisin kanssa on alustavasti kirjattu jo mielenosoitusilmoitus vastaanotetuksi:

Miehittäjä-Ryssänkurkuttaja Seppo Lehto on jättänyt http://www.kavkaz.fi taustayhdistyksen puolesta mielenosoitusilmoituksen Lahden poliisille ja saanut siitä ilmoitusvahvistuken Pekka Ojalalta:

to pekka.ojala, hakaristi, taisto.kuhlman, mika.illman, mikko.honkala, paavo.lipponen, liisa.jaakonsaari, mika.lahtonen, matti.pitko, jorma.kalske, juhani.saarinen, juha.heikkinen, juha.siltala, atte.jaaskelainen., jukka.ronkainen, jaakko.wallenius., jorma.halme, jukka-pekka.havumaki., asko.hynninen jne saivat myös tiedon

More options 7:58 pm (0 minutes ago)

Moskovan keskushallinnon kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys
http://www.kavkaz.fi
Penttilänk 12 D15
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi
044-3380291

Tervehdys Pekka Ojalalle Lahden poliisiin 18.10.2006 Tampereella klo 19:50

Onko miehittäjämme Ryssän edustajalle paviaanikoira presidentti Vladimir Putinille eli symbolisille hirttäjäisilleen sopivaa nurmikkoa Sibelius-talon luona kivenheittomatkan päässä?

- Toivoisin tietoa lähemmin mielenosoituksellemme tarkoitetusta paikasta sähköpostiimme to: Moskovan keskushallinnon kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys" < korvausjatotuusyhdistys@gmail.com, lehto.seppo@gmail.com - Vai onko kaikille mielenosoituksille varattu yksi yhteinen paikka?

Kiitoksia etukäteen vastauksistanne!

Vakiovarustein aiomme jatkaa Vladimir Putinin hirttäjäisiä ja vastaavan Kremlin koirien hirttäjäisiä kunnes alueemme on palautettu.

http://www.kavkaz.fi/uutiset.html kts ko. uutiset tarkemmin ; ) kuvareportaaseja aiemmista Vladimir Putinin hirttäjäisistä.

Pyrimme ottamaan megafonin mukaan. Paikalle tulee yhdistyksemme pj. ja mahdollisesti muita hirttäjäisiä seuraamaan.

Vakioapinamme on nyt kadoksissa ja joutunemme hakemaan tälle aiemmalle paviaanikoira Putinia esittäneen sijalle uutta apinanukkea tilalle.

Viestimme on selvä karttakuvilla: Miehitetyt alueet takaisin teemana.

pj. Seppo Lehto TampereFrom: Ojala Pekka LAHTI
To: Miehittäjä-Ryssänkurkuttaja
Date: 18 Oct 2006 16:09:00 +0300
Subject: Re:Onko mielenosoitusilmoituksemme ko. 6 Lahden poliisin julkistaman joukossa?


Tervehdys poliisilaitokselta!

Ilmoitus on saapunut ja oli mukana.

Pekka Ojala


-----------------------------------------------------------------------------------------

No comments: